トップページ > 大学紹介 > 教職員の公募 > 教職員の公募 > 新大学の専任教員の募集 Application Guidelines for Full-time Teachers for Newly Opening University(in Hiroshima)

印刷用ページを表示する 掲載日:2019年3月5日更新

新大学の概要について(Outline of new university)

公立大学法人県立広島大学では,2021年4月に新大学の開学を予定しています。新大学は,実践的な課題解決演習や体験・実践活動を中心に,幅広い教養(リベラル・アーツ)や語学,Ictリテラシー,データサイエンスなどの基盤学修を並行して履修し,多様な社会で真に必要となる知識・スキルを身につけることを目的とした大学です。
 今回,この新大学の専任教員の募集を行います。

Public University Corporation Prectural University of Hiroshima is planning to open a new university in April, 2021.
The new university will offer courses in a wide range of liberal arts, language skill, Ict literacy, data science and other basic subjects focusing on Project Based Learning and practical activities. The aim of the new university is to provide students opportunities to acquire knowledge and skills desirable in the diverse society.
We take this opportunity to invite applicants for Full-time faculty members.

応募締切日(Deadline for Application)

平成31年5月7日 火曜日 17時00分必着
Applications must arrive by 5 p.m on Tuesday,May,7,2019

様式